top of page
Sat on the Rocks

OVER ONS

Het verhaal

Als schoolverlater was het niet altijd simpel. Ik had de neiging meer een job aan te nemen om maar te kunnen starten, in plaats van een bewuste keuze te maken. Hierdoor was er altijd ruimte voor groei. Via sales, ontwikkeling van websites en applicaties, over analyseren, heb ik die zoektocht altijd actief verdergezet. 

Twee dingen zijn me hierbij altijd opgevallen: veel bedrijven hebben last met het organiseren van werk en veel websites zien er uit alsof ze in jaren niet meer zijn aangepast. Voor dat tweede probleem werd me snel iets duidelijk: veel bedrijven die websites maken, beginnen met veel te hoge startbedragen voor websites die makkelijk te maken zijn, al dan niet via zelf-onderhoudbare kanalen. Hier kwam het eerste idee uit voort om dit te voorzien.

Een tijdje terug begon ik mezelf meer en meer te vinden in de Agile mindset, die een ongelofelijke basis biedt om oplossingen te vinden voor het organiseren van werk en het verbeteren van het volledige gevoel rond je bedrijf. Aarzel niet om me te contacteren zodat we samen kunnen bekijken hoe ik begeleiding kan voorzien in de stappen naar een wereld vol agility

Over ons: Over mij
bottom of page